Hoppa till sidans innehåll

Peter Westberg visade vägen!

18 SEP 2011 18:36
Visby AIK tog emot Hangvar SK på Gutavallen och det vara Peter Westberg som visade vägen med att göra 1-0. Första halvlek började annars lite avslaget då det bara var Visby AIK som spelade fotboll. Laget spelade runt och fick många fina lägen men fick inte till det i avsluten. Hangvars kvittering kommer efter ca 30 minuter och det kom lite oväntat. Visby AIK's svar på detta vara att göra 2-1 45 sekunder senare och det var återigen Peter Westberg som var framme.
  • Skapad: 18 SEP 2011 18:36

I andra halvlek så kommer det några fler mål då först Emil Segerlund kan forsera in bollen i mål och göra 3-1. Håkis får sedan kliva fram och slå en säker straff till 4-1 och ett par minuter senare så frispelar han Salle som enkelt gör 5-1. Hangvar får sedan avsluta matchen med att göra 2 enkla mål och fastställa slutresultatet till 5-3.

Tittar vi då på tabellen så är det fortfarande Visby AIK i topp följt av Fardhem 2 poäng efter. Fardhem som idag tog emot IFK Visby och på hemmaplan kunde vinna med 4-1. Detta gör att spänningen finns kvar när det nu bara återstår 2 omgångar. Nästa omgång är på Söndag och då åker vi till Västerhejde för att möta IFK Visby samtidigt som Fardhem åker till Visby och möter FC Gute B.

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info