Hoppa till sidans innehåll

Härlig seger på Vallen!

12 AUG 2011 22:09
Eskelhem GoIF (Dalhem B) komm på besök till Vallen och fick åka hem med en förlust i bagaget. 3-0 till Visby AIK blev slutresultatet och Visby AIK är fortfarande obesegrade i år. Det vara annars lite spännt i truppen inför matchen då många givna namn var frånvarande men dem som klev in gör det med besked. Med en debutant i målet genom Niclas Wallin född -95 så var det kul att vi även höll tät bakåt.
  • Skapad: 12 AUG 2011 22:09

Matchen började lite avvaktande de första 30 minuterna men kom sedan igång och i slutet av första så fick Emil Z Zetterberg på en riktig stänkare och vi hade 1-0 i paus. I andra halvlek så kom vi igång än mer och efter ca 10 så kunde Mikael Lundin göra 2-0. Det dröjde sedan till den 80:de minuten innan "Olle" fint släppte bollen mellan benen till en frispelad Peter Westberg som enkelt kunde göra 3-0.

Återigen så var det bredden på vår trupp som avgjorde och det är riktigt kul att se hur alla vill spela fotboll. Alla hjälper varandra och när det kommer in nya mindre rutinerade spelare på planen så får de det stöd de behöver för att lyckas. Ibland är fotboll riktigt kul och ikväll var det en sådan kväll. Förrutom Niclas Wallin i mål så fick även August Löfgren född-93 göra debut i A-laget.

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info