Hoppa till sidans innehåll

Nu är vi igång igen

15 AUG 2015 14:19
Sommarlovet är nu över och fotbollen har tagit vid igen.
  • Skapad: 15 AUG 2015 14:19

Ett långt och härligt sommarlov behövdes efter att vi varit på cup och lirat. Det blev en lärorik resa i Skövde och Skadevi Cup som lockade över 380 lag i slutet på juni. Våra killar fick möta hårt och tufft motstånd men vad vi lärde oss!

Nu har vi fått haft ett långt sommarlov och i tisdags började vi så sakta försöka få fart i kroppen på fotbollsplanen... Några hade det riktigt jobbigt men 19 st var där och hade en härlig kväll på Traume. Även torsdagens träning var välbesökt och varför inte då vi hade match på lördagen. 

På lördagen lämnade vi Säves parkering vid nio för att ta oss mot Fårösunds IP och starta upp hösten. Det var en större trupp en vanligt utplockade med tanke på att vi inte kommit upp i tempo ännu samt har match igen på måndag. 

Matchen började med fart direkt och vi fick till ett bra passningsspel och bra kommunikation som gav bra resultat. Det var på hela taget en bra match där hela laget spelade riktigt bra och hjälpte varandra. Det var en match med ett par mål av våra killar. Baktheyar, Svante och Sebbe fick alla vara med i målprotokollet. 

Nu ser vi fram emot hösten och få spela boll igen!!

Skribent: Johan Palmqvist
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
621 21 Visby
Telefon: 0498219832
E-post: This is a mailto link

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info