Hoppa till sidans innehåll

Match 150822

22 AUG 2015 21:25
Match mot Hansa Hoburg där vi inte lyckades bibehålla inställningen från tidigare matcher....
  • Skapad: 22 AUG 2015 21:25

Vi startade riktigt bra och tryckte på rejält mot Hansa Hoburgs mål under nära fem minuter utan att vi lyckades få in bollen i deras mål. Efter de fem minuterna så tog matchen en vändning och det blev ett ställningskrig under en bra stund för att till slut avslutas från en grym avslutning från Hansa Hoburg rakt upp i krysset. Det var ett riktigt klassmål och bara att säga grattis. 

Efter det tog Hansa Hoburg mer över matchen och vi blev mer och mer åskådare i en match som vi hade börjat så bra i. Vi blev tyvärr tvåa på bollarna och vann ytterst få närkamper. Det gjorde att Hansa Hoburg fick alltmer boll och kunde få alltfler chanser och det blev även fler mål. 

Andra halvlek stod och vägde men gick även den till Hansa Hoburgs fördel och det var deras match helt enkelt. De var bättre än oss idag och detta mycket för att de spelade som ett lag och gjorde det mycket bra. 

Det blir till att ta nya tag och träna helt enkelt på att få tillbaka vårt spel. En förklaring till vårt spel kan mycket väl ligga i att det har varit mycket fotboll senaste två veckorna efter sommarlovet. Bara att blicka framåt och ta nya tag!!

Redan i eftermiddag blir det helt nya tag :)

Skribent: Johan Palmqvist
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
621 21 Visby
Telefon: 0498219832
E-post: This is a mailto link

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info