Hoppa till sidans innehåll

Fortfarande spänning i Div4!

09 SEP 2011 22:04
Kvällens match på Gutavallen blev inte vad vi alla hade hoppats på. Det var Fardhem som plockade med sig 3 poäng efter att ha gjort 0-1 med ca 15 minuter kvar av matchen. Detta betyder att det hårdnar lite i toppen av Div 4. Vid seger för Visby AIK så hade försprånget varit 10 poäng, kanske 8 då Fardhem även har en protest inlämnad i en annan match som inte har med Visby AIK att göra. Efter denna match så är det just nu bara en 4 poängs ledning för Visby AIK. Skulle sedan Fardhems protest gå igenom så betyder det att de får ytteligare 2 poäng.
  • Skapad: 09 SEP 2011 22:04

Visby AIK gör ingen dålig match utan det var 2 lag som alltid tar ut varandra och deras mål är ett slumpmål från ingenstans. Matchen kunde ha slutat hur som helst då båda lagen hade en hel del chanser. För alla fotbollsälskare så skapar detta lite mer spänning mot slutet och det återstår nu 3 omgångar.

Fardhem har att möta IFK Visby H, FC Gute B B och Eskelhem H. Visby AIK har kvar Hangvar H, IFK Visby B och FC Gute B H. Spänningen lever kvar och vi tar nu nya tag och ser till att göra vad vi kan nästa Söndag då vi tar emot Hangvar på Vallen.

Kom ihåg, Vi håller på Visby AIK i med och motgång!

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info