Hoppa till sidans innehåll

Bara 1-1 mot IFK Visby!

25 SEP 2011 20:44
Spänningen lever vidare i Div 4 då vi idag bara fick 1-1 bort mot IFK Visby. Man kan sammanfatta det med att det blev 1-1 mellan Visby AIK och Georg Lindby, IFK's målvakt. Visby AIK radade upp heta lägen men det fanns alltid en målvakt som stoppade dem.
  • Skapad: 25 SEP 2011 20:44

IFK Visby tog ledningen i slutet av första halvlek och det kom helt oväntat. Visby AIK var det laget som låg på och ibland kom IFK i sina vassa kontringar. 1-0 stod sig länge och Visby AIK pressade på mer och mer utan att få in bollen. I detta läge så fick man också rapporter om att Fardhem var i ledning mot FC Gute med 3-0. Detta gjorde att Visby hade tappat serieledningen inför sista omgången. Med ca kvarten kvar så kom äntligen kvitteringen och nu var vi åter i toppen. Detta mål kan visa sig vara det mest betydelsefulla målet i år då det nu kommer att avgöras i en ev målskillnad då både vi och Fardhem står på samma poäng.

Nästa helg tar vi emot FC Gute B på vallen och Fardhem tar emot Eskelhem på Fardhem IP. Visby AIK leder serien på målskillnad med 1 mål. 3 poäng är ett måste nästa helg samtidigt som Vi måste göra minst lika många mål som fardhem.

Det kommer att bli en fight in i kaklet innan vi vet vem som tar den åtråvärda platsen till nästa års Div 3.

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info