Hoppa till sidans innehåll

3 mål av Håkis!

26 AUG 2011 22:39
Visby AIK spelade ut FC Copa när man vann på ett mycket övertygande sätt med 4-1. Det var en helt annan match idag än senast då dessa båda lag möttes. Båda lagen ägnade sig åt att spela fotboll och det var riktigt kul för publiken. De första 30 minuterna så var det bra spel från båda lagen men i ett Visby AIK-anfall så blev vår spelare nerdragen i straffområdet. Håkis kliver fram och gör sitt första mål för kvällen. 10 minuter senare så bryter han ett Copa uppspel och går mellan backarna och gör 2-0 vilket står sig till halvtid.
  • Skapad: 26 AUG 2011 22:39

I andra halvlek så är det Visby AIK som tar över hela showen. Man spelar ut och gör det som det serieledande lag man är. Det bjuds på ett flertal fina målchanser och stor variation på spelet. I den 63:e matchminuten så får Rille till det och gör 3-0 och 2 minuter senare så kan Håkis punktera matchen med sitt tredje mål för kvällen till 4-0. Det radas sedan upp ett antal chanser men Visby AIK gör inga fler mål utan det är FC Copa som får avsluta målgörandet när man gör 4-1 i den 84 minuten.

Det var en riktigt kul match att titta på och det så ut som om spelarna hade riktigt roligt på planen. Man varierade sitt spel och höll bollen inom laget på ett mycket bra sätt. 3-4 mål till i matchen till Visby AIK's favör hade inte varit orättvisst då vi totalt ägde andra halvlek. Vi tackar grabbarna för kvällen uppvisning och ser fram emot nästa veckas match då vi åker till Fårösund.

 

Handelsbanken

Ange alt-text här.

 

 

 

Statoil Söderväg 

Gotland gratistidning


Joda
geab

 

Postadress:
Visby Allmänna IK - Fotboll
Box 1049
62121 Visby

Kontakt:
Tel: 0498219832
E-post: This is a mailto link

Se all info